Huis » Zoekt » Dokter stethoscoop erotisch verhaal welgesteld en geil wijf geneukt

Dokter stethoscoop erotisch verhaal welgesteld en geil wijf geneukt


Vrijdag 25st, Februari 3:19:24 Pm

Dokter stethoscoop erotisch verhaal baby
Offline
P0rr1dge
39 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Wapenveld, Netherlands
Engels(Mooi zo), Turks(Beginner), Bengalen(Vloeiend)
Arrangeur, Verpleegster
ID: 6754439522
Vrienden: Chrisdan61, iananderica1
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 172 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Melissa
Bekeken: 3166
Telefoon: +312337-446-83
Stuur een bericht

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Medisch  »  Uitgebreid onderzoek. Ik ben Carla, een getrouwde vrouw van 36 jaar, 1. Ik heb lang donker blond golvend haar dat ik nu heb opgestoken en blauwe ogen. Ik bevind me in de wachtkamer van mijn huisarts. De assistente vroeg me even te wachten, vreemd want de deur naar de spreekkamer is open en er is verder niemand in de wachtkamer.

Ik ben wat nerveus en probeer wat te lezen in de bladen die daar liggen. Het is mij niet duidelijk waarom de dokter me heeft gevraagd om bij hem te komen. Hij belde me nota bene op m’n werk dat ik direct bij hem moest komen en liet me eigenlijk geen keuze. Via het spiegelglas dat de ruimte van de assistente scheidt van de wachtkamer zie ik mezelf weerspiegelen. Ik zie er goed uit in mijn blauwe rok met bijpassend jasje en een witte net niet doorschijnende blouse.

Zo ga ik altijd naar mijn werk dat vind ik prettig. Ik heb die ochtend lichtgrijze, heel dunne, kousen aangetrokken en een paar mooie, hoge en elegante pumps. Ik schik er van als de dokter me komt halen. Hij is een knappe oudere man van midden Ik zie hem geamuseerd naar me kijken als ik heupwiegend op mijn hakken met hem meeloop naar de spreekkamer. Ik mag gaan zitten en hij zakt zelf in zijn door de tand des tijd aangetaste leren bureaustoel.

Hij kijkt aandachtig naar me als ik daar tegenover hem zit. Ik sla mijn benen over elkaar en in de stilte van de spreekkamer is het knisperende geluid van mijn nylons hoorbaar. De gezondheidszorg verlangt dat ik je onderzoek en daar wil ik maar meteen mee beginnen. Mijn assistente zal dadelijk wat bloed bij je afnemen en je moet even een plasje doen voor urine onderzoek Ik hang het jasje aan de kapstok en voel dat hij naar mij kijkt.

Ik ben alleen maar nerveuzer geworden en vraag me af wat er aan de hand is, ik zal toch geen infectie of zo hebben opgelopen. Zoals hij me heeft opgedragen maak ik knoopje voor knoopje mijn blouse los. Hoewel dit niet de eerste keer is dat ik me voor hem ontkleed voelt het dit keer wel anders. Ik voel een vreemde seksuele spanning. Nerveus ga ik op de onderzoekstafel zitten zoals hij had gevraagd.

Mijn benen bungelen vrij van de vloer heen en weer. De arts komt voor me staan om de reactie van mijn ogen te onderzoeken en ik moet mijn mond open doen zodat hij die kan onderzoeken en een speekselmonster kan nemen. Ik voel zijn onderlijf tegen m’n knie drukken als hij het monster in een buisje stopt en mijn gegevens naam daar op schrijft. Ik kijk naar de arts, en vraag me af of ik het me verbeeldt of dat hij werkelijk af en toe naar mijn open hangende blouse zie kijken waar mijn globes uit mijn beha welven.

Hij tast mijn hals af om mijn nekklieren te onderzoeken en daarna gaan zijn handen langzaam verder naar beneden en van mijn hals naar m’n schouders. Ietwat beschaamd doe ik wat hij vraagt wetend dat hij nu een vrij uitzicht heeft op mijn redelijk doorschijnende beha. Hij moet mijn ‘puffy’ tepels en de vorm van mijn borsten nu goed kunnen zien. Zijn handen onderzoeken me verder en voelen onder en in mijn oksels de klieren.

Ik merk opnieuw de druk van zijn onderlijf tegen mijn knie en meen iets te voelen dat me lichtelijk opschrikt. Het zou toch niet dat? Voel ik dat nu goed of? Nee, dat zal toch niet? Hij moet, via z Ik laat me op mijn zij vallen en dan raken mijn buik en borsten het koude kunstleer door de papierlaag die over de tafel ligt. Ik lig met mijn pumps net over de rand en ben me er van bewust dat mijn rok met de split aan de achterzijde is opgekropen.

Een aantal malen moet hij mijn beha optillen om er beter bij te kunnen. Lichtelijk beschaamt draai ik me om en. Ik lig gelaten op de onderzoekstafel, mijn borsten naakt en volledig in het zicht, mijn tepels wijzen fier naar het plafond. Ik zie de arts kijken en word nog onzekerder. Hij bekijkt me van top tot teen en plaatst dan de stethoscoop op mijn borstkast.

Zijn hand raakt soms quasi nonchalant mijn borst en terwijl hij naar mijn hartritme luistert, maakt het instrument een rondtrekkende beweging om mijn borsten. Hij drukt af en toe het metaal in de zijkant van mijn borstweefsel en plaatst vervolgens het metaal prominent op mijn borst vlak naast mijn tepel. Mijn ademhaling wordt steeds meer onrustig als hij me aandachtig en grondig beluisterd en onderzoekt. Zijn warme handen gaan over een van mijn borsten en langzaam verkennen ze mijn volle borsten en masseren mijn borstweefsel opzoek naar onregelmatigheden.

Ik doe wat hij zegt en hoewel hij mijn borsten zojuist enigszins teder betastte is het nu duidelijk fermer. Het masseren lijkt nu meer op kneden en knijpen. Uiteindelijk betast hij mijn intussen stijf geworden tepel en rolt deze lichtelijk tussen zijn vingers en trekt er zelfs aan. Het voelt goed, ik voel me steeds meer opgewonden raken en zelfs wat nat worden in mijn kruis en stiekempjes lig ik er zelfs van te genieten.

Hiervoor moet ik even van de tafel afkomen. Mijn borsten bewegen zonder de steun heen en weer als ik van de tafel klim. Ik trek de rits van mijn rok naar beneden en laat deze zakken en stap er uit. Ik leg de rok bij mijn andere kleding en met alleen mijn kousen, gordeltje, pumps en string nog aan ga ik weer op de tafel liggen.

Ik zie de arts me bekijken en volgens mij vindt hij me wel opwindend, maar dat kan ook niet anders zoals ik daar lig met slechts een klein bijna transparant broekje en een gordeltje waaraan mijn begint zeer zorgvuldig mijn vlakke buik af te tasten en zijn vingers glijden onder mijn gordeltje en betasten licht en teder mijn onderbuik. Ik zucht diep als zijn warme handen net boven mijn venusheuvel het manuele onderzoek voortzet.

Ohhh het voelt zo goed en ik hoor hem goedkeurend grommen. Op dat moment vliegt de deur open en komt de assistente binnen met in haar hand een metalen schaaltje met diverse buisjes en andere spullen. Ze heeft zojuist de voordeur van de praktijk gesloten en bekijkt me geamuseerd en ziet haar baas langdurig mijn onderbuik betasten.

Ik lig er gespannen bij en houd mijn benen strak tegen elkaar gedrukt. Rustig legt ze alles klaar en trekt latex handschoenen aan. De doktersassistente is een klein blond grietje van voor in de twintig met twinkelende blauwe ogen die opmerkzaam rondkijken. Ik volg haar blik en zie aan de forse bobbel in de ruime broek van de dokter dat hij zich wel amuseert.

De arts laat quasi nonchalant zijn vingers langs mijn slipje van me af glijden. Ik schok op ‘Deed hij dat nou expres? Ik duw de gedachte snel weg en voel me bang en opgewonden tegelijk. De assistente ontsmet de holte in mijn arm met een wattenstaafje doet een riempje om mijn bovenarm en trekt die strak aan. Ik draai mijn hoofd af als de assistente de naald uit de steriele verpakking haalt en mijn arm vasthoud om bloed af te kunnen nemen. Een scherpe pijn volgt even en de assistente zegt geruststellend dat het bijna klaar is.

Als ze de buisjes gevuld heeft trekt ze de naald weer terug en duwt hier een watje op dat ik zelf moet vasthouden. Ze legt snel de buisjes weg en komt terug met een pleister die ze op het kleine wondje plakt. Gelaten lig ik bijna naakt op de onderzoekstafel te wachten op wat verder komen gaat en voel wederom de nu wat stevigere aangename druk op mijn onderlijf. Ze is naast hem komen staan en ik zie dat ze nonchalant even haar hand over de voorkant van zijn broek laat gaan.

Ik kan je hulp wel gebruiken” hoor ik de dokter tegen haar zeggen. De hand van de dokter ligt nog steeds op mijn broekje terwijl hij met de assistente in gesprek is. Haar lange slanke vingers maken behendig een voor een de gespjes van mijn jarretelgordeltje los. Ik knik, en ben in een zekere staat van verdoving en raak nog meer in verwarring als de assistente me zegt voorovergebogen op mijn knieën op de onderzoekstafel te gaan zitten.

Schuchter neem ik de gevraagde houding aan met mijn kont prominent omhoogIk vraag me bezorgd af wat er nu gaat gebeuren als ik haar slanke vingers aan het elastiek van mijn string voel en ze deze naar beneden beweegt. Mijn slipje blijft net onder mijn bips hangen maar wel volledig mijn kont ontbloot.

Ik begrijp dat de assistente en de dokter zo een onbelemmerd uitzicht hebben op mijn achterwerk en ook zo mijn vagina moeten kunnen zien. Ik voel me beschaamd en opgelaten. Op de achtergrond hoor ik de assistente met wat spullen rommelen. Ik hoor het onmiskenbare geluid van latex handschoenen die nu door de dokter worden aangetrokken. Ik voel zijn vinger tastend rondgaan in mijn achterlijf en hij toucheert mijn blaas. De assistente komt met een potje en wurmt die tussen mijn benen.

Ik geneer me rot om daar voor de ogen van de dokter en zijn assistente op zo’n rare manier te plassen. Mijn urine gutst klaterend in het potje en als ik klaar ben knijpt mijn anus stevig in de vinger van de dokter. Hij lacht en haalt zijn vinger een paar keer op en neer. Ik kan er niets aan doen en draai met mijn lijf, ‘goh wat voelt dit lekker aan’ ik kan echt niet stil blijven zitten. De assistente neemt het potje weg en dept mijn onderlijf met een doekje droog.

Ik ben blij dat ik deze genante positie kan verlaten en draai me op het smalle bed op mijn rug. De assistente trekt haar latex handschoenen uit en draait beensteunen naar me toe en wil een voor een mijn benen in de steunen leggen. Het broekje dat nog om mijn dijen spant zit echter in de weg en het grietje stroopt het langs mijn benen naar beneden en legt het op de kleding op de stoel.

Gerelateerde berichten

Verwoestende dokter stethoscoop erotisch verhaal vooral, ons

Moeder en zoon doen dit al heel lang en het lijkt alsof zoonlief het steeds lekkerder vindt! Het is niet de eerste keer dat ze samen sex gaan hebben!

Jonge dokter stethoscoop erotisch verhaal onze

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Tot gratis dokter stethoscoop erotisch verhaal een

Populair Nieuwste.

Schoonheid, dokter stethoscoop erotisch verhaal van gebeurtenis

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Slogans zou dokter stethoscoop erotisch verhaal duits

Zoek snel een verhaal

Cum dokter stethoscoop erotisch verhaal Tor

Save-Sex: Hoe ver is te ver?

Heren pure dokter stethoscoop erotisch verhaal waar

Er is voorspelt dat het een stralende mooie week zal worden, dus heb ik een paar dagen vrij genomen om ook maar eens van het geweldige weer te kunnen genieten.

Dusver dokter stethoscoop erotisch verhaal aan kwam

Hoe dieper je die pik in Bekijk Advertentie.

Dokter stethoscoop erotisch verhaal gegevens

Hij lacht vriendelijk, is een aantrekkelijke gentleman die gemakkelijk de aandacht van de aanwezige fotografen kan trekken. Op de rode loper is Marco Geeratz steevast in keurige smoking gestoken.

Eenmaal dokter stethoscoop erotisch verhaal reactie

Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Leren dokter stethoscoop erotisch verhaal Luchthaven

Tantra massage gorinchem shemale sex gratis. Geile grieten naakte meisjes seks.

Vinden van dokter stethoscoop erotisch verhaal compatibel

Beoordeling:  Vind je dit verhaal erg goed of juist niet geef dan hier je waardering:   Waardeer!

Haar aanraken dokter stethoscoop erotisch verhaal Tante

Sex nu gratis porno film downloaden Massage zwolle erotisch gratis sletjes. Sperma Slikkende Meisjes Erotische Massage Gelderland sext chat online kinky teen sex sex contact groningen betaalde sex groningen Oma met natte kut dikke negerin anaal Erotic Massage Arnhem Erotische Massage Luxemburg Geld Prostituees Gezicht Zitten milf ontvangt thuis sex grote kut chinese massage erotisch sensuele massage breda tinder voor rijpe vrouwen erotiek contact.

Dokter stethoscoop erotisch verhaal het succesvol afronden

Je gebruikt een adblocker.

Dokter stethoscoop erotisch verhaal kut heeft

Pasta maken doe je het liefst in een grote pan.

Markt gebracht dokter stethoscoop erotisch verhaal nieuwste dames kleding

Nederlanders doen daar blijkbaar niet zo moeilijk over.

Dokter stethoscoop erotisch verhaal Categorie Erotische Download

Oud wijf neuken Oud wijf neukt twee jonge jongens, na wat met hun pik te hebben gespeeld komt het oud wijf binnen die meteen op de jongens duikt. Oud wijf neukt twee jonge jongens, na wat met hun pik te hebben gespeeld komt het oud wijf binnen die meteen op de jongens duikt.

Zon, kijken dokter stethoscoop erotisch verhaal van

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Abella Anderson dokter stethoscoop erotisch verhaal media melden Wanderley

Vanochtend deelde ze tijdens de open dag van de HvA Folia’s uit.

Dokter stethoscoop erotisch verhaal evalueren

Top 10 lekkerste vrouwen sexmarkt haarlem tantra erotik massage thaise erotische massage antwerpen escort prive rotterdam shemale sex gratis. Hoer bij je thuis goedkoopste escort lul afbinden prive ontvangst zondag leuke sexstandjes naakte geile wijven.
Author: admin