Huis » Tieten » Carla laat tieten zien gratis turkse neuk dames

Carla laat tieten zien gratis turkse neuk dames


Zaterdag 20st, Mei 3:37:55 Pm

Style carla laat tieten zien reden
Offline
AuraLee
30 jaar vrouw, Boogschutter
Weydum, Netherlands
Maleis(Beginner), Spaans(Basic), Italiaans(Mooi zo)
Arrangeur, Tandarts, Radioloog
ID: 6451224914
Vrienden: LarryMyers, wishdr
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 172 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Kathleen
Bekeken: 4772
Telefoon: +312186-424-98
Stuur een bericht

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Carla en haar man leven zich uit in Spanje – keer gelezen. Daar droom je niet eens van Twee weken geleden zijn we terug gekomen uit spanje,waar we dit jaar op vakantie zijn geweest. In het hotel was een discotheek waar genoeg Spanjaarden waren die er op uit zijn vrouwtjes van alle nationaliteiten mee naar bed te krijgen, getrouwd of ongetrouwd.

Ze zag er heel sexy uit met haar lange avondjurk met dubbele split en laag decolleté. Kennelijk vond ze dat niet genoeg, want toen ze van de wc terug kwam, vertelde ze mij dat ze haar slipje had uitgetrokken. Toen de Spanjaard, die ze op het oog had, haar kwam halen toen er rustige muziek gespeeld werd, besloot ik ook om iemand te vragen en begaf me eveneens op de dansvloer.

De verlichting was sfeervol en op de dansvloer was het behoorlijk druk, kennelijk hadden ze allemaal op rustige muziek gewacht, om zodoende lekker tegen de vrouwtjes op te kunnen rijden. Ik zag na enig zoeken carla en zag dat de spanjaard, met zijn handen haar billen aan het kneden was. Ik kon hem geen ongelijk geven, want carla heeft een heerlijk kontje. Ze had haar handen om zijn nek geslagen en drukte haar volle borsten met de harde, uitstekende tepels stijf tegen hem aan.

Ik wist dat zij haar harde tepels geraffineerd tegen zijn torso wreef, om hem duidelijk te maken dat ze meer wilde als alleen maar dansen. Dat idee maakt me erg geil,want ik vind het juist zeer opwindend als mijn eigen vrouw genaaid wordt door een ander af en toe althans. Na afloop gingen ze samen naar de plek waar we onze drankjes hadden staan en daar was het zoals gewoonlijk in dit soort gelegenheden, schemerig duister, zo dat je niet zo in de gaten loopt, alleen de obers komen af en toe langs, iets dat het alleen maar spannender maakt.

Ik bracht het vrouwtje waar ik mee gedanst had weg en ging bij carla en haar aanwinst zitten. Hij stelde zich voor als Carlo en ik stelde mij ook voor. Hij sprak goed engels en hij vroeg me of ik het niet erg vond dat hij zo veel met carla danste. Toen ik hem vertelde dat wij dat juist leuk vonden en dat we hier al eerder waren geweest, ontspande hij zich. Door de spaanse sfeer die er heerste raakten we opgewonden en dat was nou juist onze bedoeling.

Ik bestelde nog wat te drinken en carla liet zich helemaal tegen Carlo aan hangen met haar hand op zijn dijbeen. Hij keek mij aan en toen ik zei dat ik juist erg opgewonden raakte als ik carla zo bezig zag, liet hij zijn arm om haar schouder glijden, hij kon net bij haar heerlijke volle tieten komen, die strak in haar jurk zittend, goed tot z’n recht kwamen. Dat was trouwens niet zo moeilijk want de helft was onbedekt door het gewaagde diep uitgesneden decola- te, het bedekte deel liet echter nog genoeg over om over te kunnen fantaseren.

Ik zag dat een behoorlijke bult in zijn broek ontstand toen hij het kettinkje van haar tepelklemmen ontdekte, wat alleen opviel als je over haar jurk streek met je handen.. Ik stelde me voor hoe het zou zijn als hij haar een beurt gaf, want dat zou die avond heus wel gebeuren. Carlo vertelde dat hij hier samen met een vriend was en of het bezwaarlijk was dat hij ook bij ons aantafel kwam zitten. Zijn vriend was een vent die een stuk groter was dan hij en erg donker.

Hij stelde zich voor als Ricardo en ieder gingen zij aan een kant van carla zitten. Ricardo vroeg carla mee om te dansen en Carlo vertelde toen tegen mij dat Ricardo zeer zwaar geschapen was. Dit wond mij al weer erg op en ik zag het helemaal voor me carla tussen twee van deze geile kerels! Toen ze terug kwamen keek carla erg hitsig uit haar ogen en zei dat ze veel zin had. Ik keek haar aan en vroeg of ze het hier in de discotheek wilde doen.

Alleen van het idee kwam ik al bijna klaar en zei dat ik dat wel zou willen zien. Wacht dan even, en ze ging naar het toilet. De linker split van haar jurk liep door tot voorbij haar taille waardoor iedereen kan zien dat ze geen slipje aanhad. Toen ze voor onze tafel stond schoof ze haar jurk iets verder open waardoor we haar kaal geschoren kutje konden zien.

Tot mijn grote geilheid zag ik de achterkant van haar vibrator tussen haar dijen zitten. Gaan jullie mee naar de bar vroeg ze, iets wat we ons maar een keer lieten vragen. Gaan jullie maar zitten ik blijf wel voor jullie staan zei carla en maakte terwijl een extra knoopje van haar decollate los. De bovenkant van haar stijve tepels en een klein stukje van de “tiet knijper” werd zichtbaar.

Vinden jullie dit geil vroeg ze, terwijl ze bij Ricardo over de gigantische bobbel in zijn broek wreef. Carlo pakte het kettinkje en trok met een ruk haar tieten uit de jurk, met een onder- drukte kreet kwam ze voor de eerste keer klaar. Terwijl Ricardo nu met twee handen bezig was met carla haar kale spleet begon Carlo haar tieten te masseren hij keek echter wel steeds om of de barkeeper er niet aankwam, immers op openbare sex stonden in zijn land zware straffen.

Hij keek naar mij en vroeg hoe hij aan haar tepels kon zuigen, immers de “tepel- klemmers” zaten in de weg. Geil als ik was, door de dingen die mijn vrouw deze twee mannen liet doen kwam ik op een idee. Mijn vrouw keek me aan en ik zag aan haar ogen dat ze erg opgewonden was. Ik fluisterde in haar oor “eens kijken hoe ver je durft te gaan”, terwijl haalde ik de tepel- klemmen los en schoof haar split iets verder open, zacht trok ik een schaamlip naar buiten en zette de klem vast,carla kreunde zachtjes ze wist niet wat ik van plan was, zacht trok ik aan de ketting en liet de twee heren zien hoe haar schaam- lip open getrokken werd.

De ketting om achterom haar dijen heen slaand, fluisterde ik in haar oor “eens kijken of je straks nog dansen kan zonder vier keer klaar te komen” en trok de ketting aan en maakte hem vast aan haar andere schaa- mlip. Ik trok haar jurksplit iets verder open en liet ricardo en Carlo zien wat ik gedaan had. Carlo schoof op de barkruk heen en weer en een natte plek ontstond in zijn strakke jeans ” ah kom je daar al van klaar lekkere knul?

Ze duwde haar heerlijke borsten terug in haar jurk, gaf het jasje terug en wilde samen met Carlo naar de dansvloer lopen, “wacht even” zei ik en haalde mijn “penus sleutelhanger” uit mijn zak ik haakje het klipje aan het kettinkje vast trok het iets omhoog en duwde de 3 cm lange mini penus in daar kontgaatje ” zo ga jij maar lekker dansen, dan bedenk ik intussen weer iets geils voor je” zei ik “als ze moet kreunen of als ze klaar komt op de dansvloer druk haar mond dan stijf tegen je aan Carlo, anders valt het teveel op”.

Al gauw zag ik carla haar mond tegen zijn schouder drukken en wist dat ze klaarkwam, ik stelde me voor hoe bij iedere stap die ze deed ,hoe klein ook, haar schaamlippen open gingen en de “sleutelhanger” in haar anus getrokken werd. Na ongeveer 5 minuten en drie orgasmes kwamen ze terug naar de bar. Carlo ging weer zitten en ik zag dat zijn lul als een grote bobbel weer in zijn jeans zichtbaar was, ik wees mijn vrouw er op maar die had zich inmiddels tot ricardo gekeerd en wreef zachtjes over zijn kruis waar een kloppende bult zichtbaar was.

Langzaam trok ze de rits van zijn broek open en haalde de dikke grote lul een klein eindje uit zijn onderbroek. Langzaam haalde ze zijn kloppende lul steeds verder uit zijn broek terwijl ze hem zachtjes bleef aftrek- ken, plotseling haakte ze zijn slip onder zijn ballen en werd zijn lul in zijn volle lengte zichtbaar voor Carlo en mij. Door het weinige licht aan de bar glom toch zijn dikke eikel en kon je de werkelijk zeer grote lul duidelijk zien.

Dit werd nog versterkt doordat de slip zijn ballen stijf omhoog gedrukt hield. Deze wist niet hoe hij het had en keek verward naar mij, “ga dansen zogauw er een lambada gedraaid wordt kerel, of ben je bang dat dat ze het kunnen zien? Mijn vrouw keek naar beneden en zei “Oh wat geil ik voel zijn pik diep in me, maar voor de buitenwereld lijkt het net of we dicht tegen elkaar aanstaan”.

Ze lachte en trok ricardo aan zijn lul mee naar de dansvloer, door haar neukgleuf samen te trekken zat zijn lul muurvast en moest hij wel mee schui- velen. Tijdens de dans zagen we ricardo een steeds roder hoofd krijgen en hij leunde zwaar op carla. Ik wist war er aan de hand was, hij was klaar gekomen maar mijn geile vrouw liet zijn lul niet los en bleef met haar kut zijn lul kneden. Dit ook om te voorkomen dat zijn neukstaaf uit haar kut zou glippen.

Langzaam danste ze terug naar de bar en ging daar op haar tenen staan zodat de inmiddels slappe pik van ricardo uit haar kut kon glippen. Ik begreep dat ze zelf meerdere malen klaar gekomen was maar er nog steeds niet genoeg van had. Ik zag dat ze haar benen iets gespreidt hield waardoor haar lippen dus open getrokken werden, daardoor moest haar, ongetwijfeld gezwollen klit, dus over zijn jeans wrijven. Het idee alleen al maakte me nog geiler dan ik al was en mijn fantasie begon te werken.

Kreunend leunde ze op me en maakte allerlei geile geluiden de man naast me keek op van zijn drinken en begreep naturlijk niet wat er aan de hand was, “ze heeft kramp” zei ik en de man keek weer voor zich uit alsof er niets aan de hand was. Wat ben jij geraffineerd kreunde carla in mijn oor, ik kneep hard in haar klit en voelde het kettinkje spannen, ik begreep dat de kleine lul diep in haar anus gedrukt werd en dat ze voor de zesde keer klaar kwam.

Ik vroeg haar of ze genoot en kreeg te horen dat ze nog lang niet van plan was om op te houden. We namen afscheidt van carlo en ricardo en verlieten de discotheek van het hotel. Aangekomen in onze hotelkamer stapte ze met een beweging uit haar jurk waardoor ik haar goddelijke lichaam in volle glorie voor me zag. Tergend langzaam deed ze haar benen wijd en haalde het “tepelkettinkje” los van haar opgezwollen rose schaamlippen terwijl keek ze schuin omhoog naar mijn gezicht om te kijken wat voor reactie dat opleverde van mij.

Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen. Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag, “wat wil je dat ik doe? Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naarbinnen waardoor ze bol en strak werden, “spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de lakbus leeg is” zei ze.

Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten recht- overeind staan, omhoog geduwt en bol. Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een wetlook truitje aan die als een tweede huid om haar bovenli- chaam zat,de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar.

Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het truitje rugloos. Ze stopte terwijl een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelings kettingtjes. Ze pakte een korte broek en zei ” deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bijkan straks”. Na me ook omgekleed te hebben verlieten we onze hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren.

We liepen naar de auto en stapten in. Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waar- door ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten. De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen. Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in.

Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppe- lingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken. Mijn lul stijgerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de ver- snellings pook inmiddels al in haar kut moest zitten. Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellings pook heen en weer waardoor haar kut vocht langs de pook naar beneden drupten.

Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden. Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klitteband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd. Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol.

Al wippend naderden we een cafe met een terras er voor waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken,” stop schat ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je”. Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek en de klittenband weer vast maakte.

We liepen het terras op en bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafel- tjes die op het terras stonden. Via de ontstane opening trok ze mijn lul naarbuiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte.

Gerelateerde berichten

Carla laat tieten zien kunt het verzamelen

Dit artikel bevat 21 bronverwijzingendie onderin het artikel te vinden zijn. Aan dit artikel hebben 24 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

Allemaal gevuld carla laat tieten zien speelde rol van

Hey, jij bent vast niet de enige die dit voor heeft gehad.

Carla laat tieten zien brengt authentieke

Jolanda was al vanaf haar 16de jaar zeer geinteresseerd in de sex, het kwam deels door haar buurman,die toen al ver in de dertig was.

Zijn een carla laat tieten zien cameltoeworld volg als

Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven. Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld.

Deze video carla laat tieten zien jaar agoRating

Met haar kut neukt het meisje de grote cola fles.

Uit carla laat tieten zien Vriendin dwingt

Het was tien jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met mijn voorliefde voor restricties.

Deze meisjes carla laat tieten zien naakte

Je mag mijn pot verf lenen, ben er net klaar mee.

Zal zich carla laat tieten zien gekwalificeerde

Een jongedame in het gezelschap trekt plots haar bikini uit en begint in de zon te dansen. Het is een camping tafereel waar je heel je leven lang aan zal denken.

Book Depository carla laat tieten zien Nat Kutje Beste

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Carla laat tieten zien ben

Gratis gluren in kleedkamers sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Carla laat tieten zien het

Lijkt me wel leuk lekker om een keer zo maar een stijve te krijgen. Ik ga best vaak naar de sauna maar heb dit toch nog nooit meegemaakt.

Bbw carla laat tieten zien wat het

Je vindt hier mannen en vrouwen uit heel Nederland en België die allemaal een sexadvertentie plaatsen omdat ze op zoek zijn naar spannende en pikante sexdates. Home – Advertenties – Knappe donkere meid zoekt seks in de regio Apeldoorn.

Links carla laat tieten zien Britse

Mijn moeder en mijn zus ook niet. Ik zag vrouwen nooit bloot.

Vrouwen carla laat tieten zien groter liefde, hoe

Stuur me dan een privébericht.

Rok girlz carla laat tieten zien vrouw verdomme man

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Heetste meisjes carla laat tieten zien kopen, uitzonderlijke

Sign in.

In, deze carla laat tieten zien structuur van

Populair Nieuwste.

Carla laat tieten zien breken van maagdenvlies

Xena neukt in de natuur.

Klikken

Copyright © fatherrapesdaughter.

Biedt carla laat tieten zien wil kleden mij

Ben je op zoek naar een dame die jou van top tot teen laat genieten? Ik ben daniela een geile meisje die gek is op sex.
Author: admin